Maand Maart Pedicuremotoren aktie
1 maart 2024

Speciale Maart Aktie bij Pedicure Groothandel PEDIMED, kortingen op Hadewe en NWT Pedicuremotoren en Luxo Loupelampen! (VERLENGT NAAR APRIL i.v.m. BEURSDAGEN)

Het is tijd om je praktijk uit te rusten met de beste apparatuur, want Pedimed kondigt met trots de extra Maart Aktie aan! Vanaf vandaag tot het einde van de maand maart kun je genieten van onverslaanbare kortingen op een selectie van topkwaliteit pedicuremotoren en luxo loupelampen.

Hadewe en NWT Pedicuremotoren in de aanbieding!

Is het tijd om je pedicuremotor aan te kopen of te upgraden? Dan is dit het moment! We zijn verheugd om aan te kondigen dat al onze pedicuremotoren van de vertrouwde merken Hadewe en NWT in de aanbieding zijn. En als extra krijg je er een pedicurekoffer, flexibele opvangschaal en 5 ltr. gedemineraliseerd water GRATIS erbij.

20% korting op alle Luxo Loupelampen!

Goede verlichting is essentieel voor elke pedicure- of schoonheidsbehandeling, en de Luxo Loupelampen staan bekend om hun helderheid en kwaliteit. Of je nu precisiewerk uitvoert of gewoon een beter zicht nodig hebt, Luxo Loupelampen bieden de perfecte oplossing.

Tijdens onze Maart Aktie kun je profiteren van een fantastische korting van 20% op alle Luxo Loupelampen in ons assortiment. Dit is je kans om te investeren in hoogwaardige verlichting (met 5 jaar garantie) voor je praktijk, terwijl je ook nog eens geld bespaart.

Mis deze kans niet!

Of je nu een ervaren pedicureprofessional bent of net begint, onze Maart Aktie is de perfecte gelegenheid om je praktijk te upgraden met hoogwaardige apparatuur tegen onverslaanbare prijzen. Maar wees er snel bij, want deze aanbiedingen zijn slechts geldig tot het einde van de maand maart!

Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanbiedingen en hoe je kunt profiteren van deze geweldige deals. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte apparatuur voor jouw behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top